De warmste zondag

Ten voordele van Zonnebloemblaadjes

Wij organiseren een gezelschapspel namiddag op zondag. De gezelschapspelletjes kunnen ontleend worden aan de hand van een vrije gift. Iedereen is hierbij welkom, van jong tot oud. De Givers zullen zelf hun beste kookkunsten boven halen om iedereen te voorzien van een heerlijk stuk taart. Er zal ook de mogelijkheid zijn om frisdranken, pilsen en koffie of thee te nuttigen.

Waarom dit goed doel?

Wij zijn de Givers van Scouts Gulden Vlies in Kortrijk. Elk jaar gaan wij op een onvergetelijk kamp naar de Ardennen en we beseffen dat dat niet voor alle kinderen even vanzelfsprekend is. Daarom vinden we het belangrijk om ook eens aan die kindjes te denken en hen te steunen. We vinden de Zonnebloemblaadjes een fantastisch initiatief en we hopen om op deze manier hun zomerkamp onvergetelijk te maken!

Zonnebloemblaadjes

De Zonnebloemblaadjes vzw is een vereniging die zich inzet voor de integratie van kinderen en jongeren met een licht mentale en / of fysieke beperking. Met de hulp van enthousiaste vrijwilligers en sponsors bezorgen wij hen elk jaar opnieuw een onvergetelijk zomerkamp.

Bekijk dit goed doel