De warmste zoetigheden

Ten voordele van De Wissel

UCLL - Office Management voor TEJO Leuven. Voor de warmste week gaan we koekjes (4 euro), wafels (6 euro) en warme chocolademelk (1 euro) verkopen in de Delhaize van Kessel-Lo.

Waarom dit goed doel?

UCLL campus Proximus, Office Management wil graag een specifieke actie houden ten voordele van de Wissel. De Wissel faciliteert initiatieven voor kwetsbare jongeren zoals onder meer "De Troubadours", maar ook voor "TEJO Leuven". TEJO Leuven wil met vrijwilligers openstaan voor alle jongeren die het even moeilijk hebben in hun leven. Deze UCLL actie is specifiek bedoeld voor het laatste initiatief, namelijk TEJO Leuven

De Wissel

De Warmste week van de Wissel staat volledig in het teken van het bestendigen en uitbouwen van de Troubadours-werking.

Troubadours is een muzikale jonge bende die ontroert, laat glimlachen of doet dromen. Gepassioneerd zingen deze jongeren uit vaak kwetsbare situaties over wat hen bezig houdt. Ze wekken bewondering en zijn kritisch over de wereld. Ze geven zich helemaal voor een groot en klein publiek.

***Een eigen rubriek bij Iedereen Beroemd***
Vanaf 5 september om 19.40 op Eén maak je tien donderdagen lang de opnames van een nummer mee, inclusief het verhaal dat er achter zit.

***Release eerste album - 30.11.2019***
Zaterdag 30 november komt deze jonge bende naar Leuven om hun nieuwe album live te spelen in Het Depot. De 10 nummers vol eerlijke ontroering zijn vanaf dan ook beschikbaar op cd, download en stream.

***Volg Troubadours online***
Website www.troubadours.be
Facebook www.fb.com/troubadours.troubas

Bekijk dit goed doel