De warmste zaterdag in Batsheers

Ten voordele van Wiric vzw

Tussen 14u en 20u organiseren we een vrij podium met optredens van zangers en muzikanten uit Heers die hun talenten kunnen tonen. Doorlopend kunnen de bezoekers genieten van lekkere taarten, pannenkoeken, worstenbroodjes, enz... Er is ook een heuse soepbar. Alles speelt zich af op de binnenkoer en in de schuur van een Haspengouwse vierkantshoeve in Batsheers.

Waarom dit goed doel?

Wij kiezen voor WIRIC omdat deze organisatie zich inzet voor volwassenen met mentale beperkingen en ze in onze regio actief is. In onze kennissenkring zijn verschillende mensen die beroep doen op WIRIC en door onze actie kunnen wij bijdragen aan de uitbreiding van de activiteiten voor de zorgbehoevenden.

Wiric vzw

Volwassen personen met een lichte, matige of ernstige verstandelijke beperking kunnen met al hun dromen terecht bij Wiric. We nemen die dromen als vertrekpunt voor onze begeleiding.

Natuurlijk tellen ook de dromen van onze medewerkers mee. De droomboom symboliseert zowel ieders verwezenlijkte dromen als de ambities voor de toekomst. De stam van de boom staat voor de stevige basis die gelegd is doorheen de jaren en de motivatie van de medewerkers.

De cirkel benadrukt de verbondenheid die alle medewerkers, familie, vrijwilligers, ambassadeurs voelen om dromen alle kansen te geven.

Bekijk dit goed doel