De Warmste Zak & De Warmste Sticker

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Op verschillende scholen zullen we de reflecterende sticker (met het logo van De Warmste Week) te koop aanbieden. Kinderen kunnen de sticker dan plakken op bv. helm of boekentas.

Voor een hele andere doelgroep (mama's, papa's, grootouders, kortom iedereen die wel eens winkelt bij de supermarkt) gaan we proberen om 'De Warmste Zak' aan te bieden: een herbruikbare tas, opnieuw bedrukt vlam en logo.

Waarom dit goed doel?

Voor het derde jaar op rij kiezen we ervoor om een actie te organiseren voor 'kom op tegen kanker'.
Net omdat de ziekte veel van onze families en vrienden treft, hopen we hier minstens een klein verschil te kunnen maken.
Mara & Fiebe (12)

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel