De Warmste Yoga voor de Warmste Week

Ten voordele van Stichting Pelicano

Warmste Yoga, dat is:

Een yogasessie op 7 december om 14u. 60 minuten ontspannen in onze fotostudio, in samenwerking met The Yoga Retreat.

Opgelet: om 14u stipt start de sessie. Je bent best 15 min. vroeger aanwezig.

Exclusief voor 50 yogi’s. Ook absolute beginners zijn welkom.

De warmste pauze voor het goede doel: de opbrengst van deze actie schenken we aan Pelicano, een organisatie die de strijd tegen kinderarmoede in België aangaat.

Waarom dit goed doel?

Als communicatiebureau met een sterke band met de Belgische retail sector zijn we dagelijks bezig met het stimuleren en informeren van de klant. In deze wereld van goederen en consumptie vinden wij als bedrijf het belangrijk om af en toe ook te kijken naar diegenen die financieel het wat minder makkelijk hebben en dan vooral wanneer het aankomt op kinderen. Via deze weg hopen wij steun te bieden en kansen te creëren voor deze kinderen zodat ook zij recht hebben op gelijke kansen en een mooie toekomst.

Stichting Pelicano

Stichting Pelicano strijdt duurzaam tegen Belgische kinderarmoede. We voorzien concrete hulp voor onze Pelicanokinderen. Met jouw steun bekostigen we de basisbehoeften van kinderen die in armoede leven. We zorgen ervoor dat elk kind gelijke kansen krijgt, want daar heeft iedereen recht op. Voldoende voeding en in goede omstandigheden kunnen opgroeien is het minimum. We steunen het kind tot hij of zij afstudeert. Op deze duurzame manier doorbreken we de vicieuze cirkel en creëren we echte toekomstkansen. Via onze zorgpartners steunen we momenteel meer dan 800 kinderen. Zij kennen de situatie en ontvangen de financiële ondersteuning voor het kind, niet de ouders. De Stichting Pelicano staat onder de Hoge Bescherming van H.K.H. Prinses Astrid.
www.pelicano.be

Bekijk dit goed doel