De warmste Yoga dag

Ten voordele van Leraars zonder Grenzen

In onze Yoga Studio 'Mind in Motion' in Antwerpen organiseren we een hele dag Yoga en Meditatie lessen waarvan de opbrengst integraal naar de warmste week gaat. We hebben gekozen voor 'leraars zonder grenzen' omdat alle kinderen recht hebben op goed onderwijs zodat ze de stap kunnen maken naar een beter leven. Het biedt niet enkel meer kansen maar ook vrijheid. En vrij zijn is een essentieel onderdeel voor een gelukkig leven.
Tijdens deze actie ondersteun je niet enkel 'leraars zonder grenzen' maar ook onze toekomstige yoga leraars van de yoga opleiding die we hier ook een platform geven om leservaring op te doen. Onze lessen zijn nuchter, zonder dat ze de authenticiteit van yoga verliezen, en toegankelijk voor beginners, al zullen meer ervaren yogi's ook niet op hun honger blijven zitten.
Kom je op de eerste dag van de winter, misschien wel tussen het kerstshoppen door, even verwarmen in één van onze lessen. Iedereen welkom!!

Waarom dit goed doel?

Omdat kinderen recht hebben op goed onderwijs zodat ze de stap kunnen maken naar een beter leven. Het biedt niet enkel meer kansen maar ook vrijheid. En vrij zijn is een essentieel onderdeel voor een gelukkig leven.

Leraars zonder Grenzen

Leraars zonder Grenzen gelooft in de kracht van onderwijs en vorming als hefboom tot ontplooiing. Het instrument voor duurzame ontwikkeling van elke samenleving. Voor kinderen en (jong)volwassenen, voor het individu als voor de gemeenschap.
LzG is de organisatie in Vlaanderen, die alle aangesloten projecten ondersteunt in hun Noord- en Zuidwerking.
We ondersteunen ongeveer 50 Vlaamse educatieve projecten in ontwikkelingslanden, wereldwijd. Hierbij versterken we de competenties van leraren, directies in ontwikkelingslanden, zodat de kwaliteit van hun werk en het effect ervan op kinderen en (jong)volwassenen toeneemt.
LzG wil alle leraars en allen die onderwijs, vorming en opleiding belangrijk vinden samenbrengen en mobiliseren.

Bekijk dit goed doel