De Warmste Yoga

Ten voordele van VLAAMSE PARKINSON LIGA

Beweging is cruciaal voor íedereen, ongeacht leeftijd, lichaam en gezondheid.
Kom mee je warme hart tonen ! Op zondag 22/12 geven Sofie, Pascale en Virginie van Kokoro een speciale "soft yoga" sessie van 8u30 tot 10u30 in de Oude Abdij van Kortenberg. De meditatiezaal wordt omgetoverd tot De Warmste Yogazaal. De les wordt ingeleid door Ludwig - lid van de Vlaamse Parkinson Liga. Iedereen is welkom !
Nagenieten doen we met thee, koffie of warme chocomelk verzorgd door de Scouts & Gidsen Kortenberg.

Waarom dit goed doel?

Beweging is essentieel voor mensen met Parkinson en via (stoel)yoga, Qi-Gong en ademhalingstechnieken hebben we reeds voor de actie "Parkinson in Beweging" op 24/11 mensen laten proeven van de voordelen.
In het verlengde van deze actie willen we nog een extra duw in de rug geven aan de organisatie én het bewustzijn rond het thema Parkinson vergroten door een speciale yogasessie te organiseren bij zonsopgang in de Oude Abdij in Kortenberg. Onze contactpersoon bij de Liga én tevens Parkinson patiënt zal deze les inleiden.

VLAAMSE PARKINSON LIGA

De Vlaamse Parkinsonliga vzw is een patiëntenvereniging, met als doel ondersteuning te bieden aan mensen met de ziekte van Parkinson. Wij informeren en sensibiliseren. Het optimaliseren van de zorgverlening voor onze patiënten is 1 van onze prioriteiten. Daarom is het doel van deze actie het steunen van het wetenschappelijk onderzoek omtrent de ziekte van Parkinson, in de hoop snel tot een efficiënte behandeling van de ziekte te kunnen komen.

Bekijk dit goed doel