De warmste woensdag

Ten voordele van LITTLE HEARTS

Alle kleuters zingen samen met de juffen kerstliedjes rond het haardvuur. Ouders en familie mogen komen kijken. De inkom is een vrije gift!
Na het optreden van het kerstkoor wordt er soep, hotdogs en poffertjes verkocht.
Er zijn lotjes te koop voor de grote speelgoedtombola, altijd prijs! De kinderen hebben hiervoor zelf speelgoed meegebracht waar ze niet meer mee spelen, maar waar van ze denken andere kinderen blij mee te maken.

Waarom dit goed doel?

Wij, campus Mussenhoevelaan, de wijkschool van Sint Gabriƫl college zijn gelegen in Boechout. Bij een groot deel van onze ouders is ons goede doel, little hearts dan ook gekend!
We vinden het belangrijk dat onze kleuters beseffen dat niet alle kinderen in de wereld een even goede thuissituatie kennen.
In de sfeer van Kerst willen we ze laten voelen dat het niet enkel fijn is om iets te krijgen. Maar dat het een goed gevoel geeft om te geven en anderen te helpen!

LITTLE HEARTS

Reeds 10 jaar bestaat Little Hearts vzw. Onze organisatie ontfermt zich over 40 weeskinderen; 13 buurtkinderen van het weeshuis en over 10 families die niets hebben. Onze visie is om de jeugd een betere toekomst te geven door sterk in te zetten op onderwijs. In 2019 hebben we reeds 5 kinderen die universitaire studies hebben aangevat. Binnen onze infrastructuur geven we de buurtkinderen en onze weeskinderen extra lessen engels en computer om mee te kunnen in de wereld van morgen!

Bekijk dit goed doel