De warmste winterw(h)onderwandeling

Ten voordele van ACE België

Beste (dieren)vrienden,

Ten voordele van ACE/SHIN (www.ace-charity.org) organiseren wij een Winterw(h)onderwandeling.

WAAR? Buurthuis Zelk, Zelkstraat 16 te Halen
WAT? Wandeling van 3 of 5 km in de Holle Wegen
WANNEER? 17 november, vertrek tussen 9u en 15u
INSCHRIJVING? 3 euro (ter plaatse), honden en kinderen gratis
WAAROM? Opbrengst integraal naar Warmste Week voor Spaanse Honden In Nood
EXTRA? Tombola, fotohoekje, drankjes, snacks, ...

Iedereen welkom, met of zonder viervoeter.
Hopelijk tot dan!

Waarom dit goed doel?

ACE/SHIN is een toporganisatie die volop gaat voor het redden van dieren, die dag in dag uit warme mandjes zoekt voor honden en katten. Om hun wat extra te steunen willen we graag wat extra centjes verzamelen zodat ze weer wat meer viervoetertjes kunnen vrijkopen uit de dodingstations, vaccineren, opereren enzovoort. De organisatie ligt ons zelf vrij nauw aan het hart. We hopen met de opbrenst van deze wandeling een mooi centje te kunnen geven aan ACE.

ACE België

Animal Care Espana (ook gekend als Spaanse Honden in Nood-SHIN) is een Belgische organisatie, die honden redt uit Zuid-Spaanse dodingsstations. Daarnaast vangt ACE ter plaatse ook verwaarloosde en mishandelde honden op, puppy’s die voor dood in dozen of vuilniscontainers werden achtergelaten, en afgedankte fokhondjes. Voor elke hond wordt na een grondige screening een fijne thuis in België gezocht.

Dit jaar bestaat ACE 20 jaar. In deze tijd heeft de organisatie al aan 22.000 honden een nieuw leven gegeven. Daarnaast voert ze sterilisatieprojecten uit bij straathonden en -katten. De organisatie werd opgericht, en wordt nog steeds geleid, door de Belgische Fabienne Paques, daarbij geholpen door meer dan 150 Belgische vrijwilligers. ACE|SHIN krijgt geen subsidies en hangt volledig af van giften.

Voor meer info, kijk zeker op onze website: www.ace-charity.org

Bekijk dit goed doel