De Warmste Wintervoorstelling

Ten voordele van Music Fund

Met deze Warmste Wintervoorstelling maken onze leraren en leerlingen hun publiek warm voor de gezelligste periode van het jaar! We kruipen allemaal dicht bij elkaar en genieten van al het moois dat op het podium gebracht zal worden! Muziek, woord, dans... het komt allemaal aan bod in deze voorstelling die ook al een tipje van de sluier licht over de musical die in februari 2020 in première gaat!
Ter plaatse kan je een vrije gift schenken of je kan een bijdrage storten op volgend rekeningnummer: BE45 9730 7518 0589 op naam van Vriendenkring Academie Beringen
De opbrengst zal integraal geschonken worden aan het goede doel: Music Fund!

Waarom dit goed doel?

Als Academie ligt muziek ons natuurlijk zeer nauw aan het hart en streven we er naar dat iedereen de mogelijkheid krijgt om zelf muziek te maken want... life is music!

Music Fund

Music Fund geeft muziek een kans en ondersteunt muziekscholen en sociaalartistieke projecten in conflictgebieden, ontwikkelingslanden en ook in eigen land.
In heel Europa zamelt Music Fund muziekinstrumenten in die na herstelling een tweede leven krijgen in Afrika, het Midden-Oosten en Centraal-Amerika. Ter plaatse worden instrumentenherstellers opgeleid.

Bekijk dit goed doel