De Warmste Winterpeloes

Ten voordele van MFC Levenslust

Op zaterdag 21 december is iedereen welkom op ons gezellig en warm winterevenement vanaf 17 uur voor heerlijke lekkernijen, een jeneverke, een warme glühwein of een fris drankje. De opbrengst hiervan gaat naar ons goed doel. We zorgen ook voor de nodige randanimatie.

Nadien zetten we de avond verder in JK Jos met enkele knallers van formaat. Een legendarisch Josfeestje voor het goede doel!

Waarom dit goed doel?

Peloes is een warme organisatie en dat willen wij graag laten zien. De opbrengst van onze Winterpeloes gaat naar ons zelfgekozen goed doel “MFC Levenslust” met als specifiek project “Joert vzw”. Joert is een andere manier om schooltijd in te vullen voor jongeren die dreigen vast te lopen of vastgelopen zijn op school. Joert bestaat uit 3 deelwerkingen: OkiOki, De Boerderij en De Bakermat. Bij Joert zoeken en maken ze een gevarieerd programma op maat van de jongeren. Joert is een plaats van ‘ont-moeting’, een warme en veilige plek waarin iedereen op zijn eigen ritme kan meestappen.

MFC Levenslust

Levenslust vzw is een organisatie met een vrijzinnige grondslag die zich richt tot jongens en meisjes van 6 tot 21 jaar met een licht mentale beperking of gedrags- en of sociaal /emotionele problemen. We bieden verblijf, dagbesteding en mobiele/ambulante begeleiding aan. We zoeken voor elke jongere de beste individuele benadering, aangepast aan zijn of haar noden.

Bekijk dit goed doel