De Warmste Winterbar voor De Vlinderkens

Ten voordele van De Vlinderkens - Onze Thuis vzw

Op Terrein Sterrenhof in Edegem kan je op vrijdag 22 november 2019 vanaf 17u komen genieten van lekkere jenever, sapjes en een hapje. Van 17u tot 18 hebben we een happy hour, en om 19u kan je rekenen op een muzikale verrassing!

Als je niet kan komen, mag je onze actie ook altijd steunen met een bijdrage op rekeningnummer BE71 0014 5833 4069.

Met dank aan 28ste Maria Regina Gidsen.

Waarom dit goed doel?

Omdat het heel belangrijk is dat kinderen en jongeren en hun ouders de hulp krijgen die nodig is om hun situatie te verbeteren. Ook in situaties waarin het momenteel niet mogelijk is om thuis te blijven, probeert de Vlinderkens ouders zo veel mogelijk ouder te laten zijn, want ouder ben je voor altijd.

De Vlinderkens - Onze Thuis vzw

De Vlinderkens - VZW Onze Thuis is een kleinschalige organisatie binnen de Bijzondere Jeugdzorg. Wij begeleiden jongeren en hun gezin in problematische leefsituaties, zowel residentieel als aan huis. Vanuit een opvoedingsperspectief gaan we met alle gezinsleden aan de slag in de hoop hun situatie te kunnen verbeteren en onze hulp overbodig te maken. Wij zijn werkzaam in de regio Antwerpen - Mechelen - Lier. Onze jongeren ontspannende activiteiten aanbieden, op zomerkamp gaan, aankoop van (educatief) spelmateriaal kan met jullie financiƫle steun. De komende jaren voor nieuwe infrastructuurwerken. Naast financiƫle steun, kunnen we ook de steun van vrijwilligers allerhande gebruiken.
Meer info : www.devlinderkens.be

Bekijk dit goed doel