De Warmste Winterbar!

Ten voordele van Bednet

Op donderdag 12 december kan je gezellig komen "afterworken" tijdens De Warmste Winterbar van ARP, STRABAG en IncubaThor. Vanaf 17u00 kan je bij ons genieten van een tas warme soep, een hartig hapje en een (of meerdere) jenevertjes. Bovendien worden je verzoeksnummertjes gedraaid door DJ Matics. √Čn wie weet ga jij als kers op de taart naar huis met de winnende trofee voor meest foute kersttrui.

Waarom dit goed doel?

Bednet wil langdurig en chronisch zieke kinderen verbinden met hun klas. Ze hebben steun nodig voor de aankoop van het computermateriaal en onderzoek naar nieuwe technologie om synchroon internetonderwijs eenvoudig en toegankelijk te houden voor de klas en het kind.
ARP in het bijzonder, maar ook medeorganisatoren STRABAG en IncubaThor, hebben een hart voor IT als educatie, dus we ondersteunen dit goede doel met veel enthousiasme.

Bednet

Ook als je ziek bent heb je het recht om naar school te gaan en bij je vrienden te zijn. Recht op onderwijs is al sinds 1990 een van de universele kinderrechten. Bednet garandeert het recht op onderwijs voor kinderen die omwille van een medische reden tijdelijk of lange tijd niet naar school kunnen gaan. Zowel vijfjarige kleuters als kinderen uit het lager en secundair onderwijs komen in aanmerking.

Bednet zorgt ervoor dat zieke kinderen de les in hun klas live kunnen volgen, van thuis uit via internet. Zo blijven ze mee met de les en houden ze contact met hun vrienden. Kinderen vergeten even dat ze ziek zijn en kunnen weer deel uitmaken van de klasgroep.

Bekijk hier het filmpje met Linde die een bezoekje brengt aan Bednetter Lola: http://bit.ly/2cHrQRs

www.bednet.be

Bekijk dit goed doel