De Warmste Winterbar

Ten voordele van 't fabriek

Op donderdag 12 december kan je gezellig komen "afterworken" tijdens De Warmste Winterbar van ARP, STRABAG en IncubaThor. Vanaf 17u00 kan je bij ons genieten van een tas warme soep, een hartig hapje en een (of meerdere) jenevertjes. Bovendien worden je verzoeksnummertjes gedraaid door DJ Matics. √Čn wie weet ga jij als kers op de taart naar huis met de winnende trofee voor meest foute kersttrui.

Waarom dit goed doel?

IncubaThor is de ideale uitvalsbasis voor starters, ambitieuze groeibedrijven en alles daartussenin. Als incubator zijnde zorgen wij voor de juiste omkadering (ruimtes, faciliteiten en diensten), zodat onze bedrijven zich kunnen focussen op hun core business, groei en verdere ontwikkeling.

Waar wij bedrijven helpen en ondersteunen waar nodig, zo zet 't fabriek in om mensen met beperkte arbeidskansen te begeleiden om zichzelf en hun talenten te ontplooien richting de arbeidsmarkt. Net die gedachtegang ondersteunen wij volledig. Ook omdat 't fabriek een Genkse organisatie is, willen we alle vrijwilligers met onze bijdrage ondersteunen in het genereren van huidige, nieuwe en toekomstige initiatieven.

't fabriek

Mensen met beperkte arbeidskansen begeleiden om zichzelf en hun talenten te ontplooien door hen taken op maat aan te bieden en zo hun kansen op een zinvolle dagbesteding en/of groei naar de arbeidsmarkt ondersteunen. Dit alles in het kader van duurzaamheid.

Bekijk dit goed doel