De Warmste Winterbar

Ten voordele van Saying Goodbye

Met de leiding van Chiro Okido Gullegem organiseren wij een warme winterbar waar mensen een hapje en een drankje kunnen komen consumeren ten voordele van Saying Goodbye.

Waarom dit goed doel?

Op 10 september kregen wij, Chiro Okido Gullegem, het verschrikkelijke nieuws te horen dat één van onze leden, Emiel, ons heeft verlaten. Dit nieuws sloeg bij iedereen in als een bom. Heel de chiro en de gemeente Gullegem leefden mee met de familie, vrienden, kennissen...
Wij zullen Emiel nooit vergeten en hij zal altijd een bijzondere plaats krijgen in de chiro. Via onze warmste winterbar willen wij samen met de familie, vrienden,... herinneringen ophalen en willen we ook families in gelijkaardige situaties een hart onder de riem steken. Daarom kiezen wij er ook voor om de opbrengst te schenken aan "saying goodbye."

Saying Goodbye

Saying Goodbye wil zich als vereniging inzetten voor kinderen, jongeren en volwassenen die recentelijk of langer geleden geconfronteerd werden met het verlies van een dierbare.
Jaarlijks organiseren we hiervoor allerhande activiteiten waarbij lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten in een open, vriendelijke en ongedwongen sfeer. Dit kan tijdens de ontmoetingsdagen, weekends voor gezinnen, volwassen en jongvolwassen, daguitstappen, educatieve avonden, vormingsdagen, jaarlijkse rouwkampen voor kinderen/ jongeren, enz. Het thema rouw is hierbij steeds aanwezig, doch niet altijd even uitdrukkelijk. Kinderen en jongeren hebben immers ook momenten van sport, spel, recreatie en rust nodig.

Bekijk dit goed doel

Video's