De Warmste Winterbar

Ten voordele van Te Gek!?

Ook dit jaar organiseren we weer een gezellige bar met winterse klassiekers: glühwein, jenever, warme chocolademelk, soep, etc. We bieden ook zelfgemaakte taart en koekjes aan. Kom je verwarmen aan de vuurtjes in onze feeëriek verlichte tuin. De opbrengsten gaan integraal naar 'Te Gek!? vzw'.

Waarom dit goed doel?

De opbrengst van deze fijne avond samenzijn gaat integraal naar 'Te Gek!? vzw', een organisatie die geestelijke gezondheidsproblemen bespreekbaar maakt en streeft naar een juiste kijk op mensen met deze gevoeligheid. Geestelijke gezondheidszorg is ontzettend belangrijk en psychische problemen zouden uit de taboesfeer gehaald moeten worden. Eerlijkheid, openheid en veiligheid zijn de hoekstenen van een gezonde samenleving waarin iedereen zich thuis voelt. Daar staat 'Te Gek!?' dan ook voor, net als wij. We hopen dan ook een mooie som bij elkaar te krijgen voor deze vzw

Te Gek!?

Te Gek!? is een initiatief dat geestelijke gezondheid bespreekbaard wil maken in Vlaanderen. Selah Sue is meter van het project, Guy Swinnen is onze peter.
Over geestelijke gezondheid en psychische problemen wordt amper gepraat, terwijl ongeveer één op vier personen in België ermee te maken krijgt. Het overkomt niet alleen anderen maar ook onszelf, onze kinderen, ouders, familie, vrienden, buren, kennissen... En toch wordt er nog steeds met mondjesmaat over gepraat.
Het project Te Gek!? wil die drempel slopen. Het wil geestelijke gezondheid bespreekbaar maken en streeft naar een juiste kijk op mensen met psychische problemen.

Bekijk dit goed doel