De warmste winter voor kinderen zonder thuis.

Ten voordele van SOS Kinderdorpen België vzw

Ik zag met eigen ogen hoe groot de nood is om kinderen in Libanon te beschermen tegen de winter die eraan komt. Ik trok met 100 winterjassen naar Libanon, het geboorteland van mijn vader, en deelde deze uit aan kinderen op de vlucht voor het geweld in Syrië. Maar dat is niet voldoende. Ze hebben jouw hulp nodig! Daarom vraag ik iedereen om symbolisch een winterjas voor hen te kopen.

Waarom dit goed doel?

Omdat familie heel belangrijk is voor mij. Ik ben opgegroeid in een bijzonder warm gezin en ik vind dat ieder kind daar recht op heeft. Ik ken SOS Kinderdorpen al sinds 2005, toen ik een kinderdorp mocht openen in Ghana. En ik wilde al langer het werk van de organisatie in Libanon gaan bekijken, het geboorteland van mijn vader. Het was lang niet veilig genoeg, maar nu is dat eindelijk gelukt.

SOS Kinderdorpen België vzw

1 kind op 10 in de wereld groeit op zonder de liefdevolle zorg van een familie. In België is dat 1 kind op 25. Een cijfer om achterover van te vallen, want kinderen hebben liefde nodig om te groeien. Omdat kinderen onze toekomst bepalen, staan we bij SOS Kinderdorpen op en nemen we concreet actie. Kinderen in een veilige, liefdevolle omgeving helpen groeien tot sterke, zelfstandige volwassenen: dat is de focus! Vind jij ook dat geen enkel kind alleen mag opgroeien? Help ons meer kwetsbare kinderen en gezinnen ondersteunen! Elke actie, elke euro, elke steun is van ontzettende meerwaarde.

Bekijk dit goed doel

Video's