De Warmste Winkel

Ten voordele van Saying Goodbye

Team Werk en Activering van Kortrijk verkoopt Led-Kurkjes, Snoep en handgehaakte poppen om geld in te zamelen voor Saying Goodbye.

Waarom dit goed doel?

Het verdriet dat gepaard gaat met verlies van een dierbare is iets waar elke werknemer binnen onze organisatie al door geraakt werd, van heel dichtbij of net van veraf. Vandaar de keuze om Saying Goodbye te steunen, om de activiteiten en ontmoetingen die zij organiseren een warm hart toe te dragen.

Saying Goodbye

Saying Goodbye wil zich als vereniging inzetten voor kinderen, jongeren en volwassenen die recentelijk of langer geleden geconfronteerd werden met het verlies van een dierbare.
Jaarlijks organiseren we hiervoor allerhande activiteiten waarbij lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten in een open, vriendelijke en ongedwongen sfeer. Dit kan tijdens de ontmoetingsdagen, weekends voor gezinnen, volwassen en jongvolwassen, daguitstappen, educatieve avonden, vormingsdagen, jaarlijkse rouwkampen voor kinderen/ jongeren, enz. Het thema rouw is hierbij steeds aanwezig, doch niet altijd even uitdrukkelijk. Kinderen en jongeren hebben immers ook momenten van sport, spel, recreatie en rust nodig.

Bekijk dit goed doel