De Warmste Winkel

Ten voordele van Het Veer Therapeutisch Kinderdagverblijf vzw

Op 7/12/19 openen we de deuren van onze meta Warmste Winkel.
In het assortiment:
- verse confituren gemaakt met 'overschotjes' na de voedselveiling en door de medewerkers van ons sociaal restaurant
- (figuurlijk) verteerbaar en decoratief breiwerk ineen geknutseld door elke wedewerker die daar zin in heeft. Geadopteerde wol en dito naalden helpen ons hierbij
- de meest fotogenieke medewerkers worden voor de lens geplaatst ten behoeve van de leukere kerstkaart
- aan borden, tassen en eierdopjes geen gebrek. Maar de toffe, huisgedecoreerde versie, daarvoor is 't nog wachten tot 7/12
-....
Concreet: spullen te koop op 7/12 van 10u00 tot 17u00 in de kringwinkel van Sint-Niklaas (Heistraat 115, 9100 Sint-Niklaas)

Waarom dit goed doel?

We zochten met Den Azalee (sociale werkplaats in Sint-Niklaas) een goed doel in de regio. Uiteraard staan we ook volledig achter het noodzakelijk maatschappelijk nut van deze organisatie.

Het Veer Therapeutisch Kinderdagverblijf vzw

Het Veer is een centrum voor kinderen met ontwikkelingsproblemen in Sint-Niklaas.
Het Therapeutisch kinderdagverblijf organiseert dagopvang voor 45 kinderen met een motorische en/of mentale beperking in sint-Niklaas. De kinderen krijgen intensieve ontwikkelingsstimulatie door individuele- en groepstherapie en begeleidsters staan in voor een gespecialiseerd zorgaanbod op maat van het kind. Naast het Kinderdagverblijf is Het Veer ook een Revalidatiecentrum voor kinderen en jongeren met ontwikkelingsproblemen. Beide diensten zijn gehuisvest op hetzelfde adres in Sint-Niklaas.

Bekijk dit goed doel