De warmste wijk

Ten voordele van Fiola vzw

Staat het water je aan de lippen,
en weet je niet waarheen?
Fiola wijst je de weg,
maar kan dit niet alleen.

Buren slaan de handen in elkaar,
een warm en mooi gebaar.
Van de buurtjes in een toffe streek,
samen sterk voor de warmste week.

Wij als buren verkopen voor de warmste week allerlei kleine verzorgingsproducten om zo Fiola VZW te steunen (lippenbalsem, douchegel, handcrème etc.) aan democratische prijzen en in verschillende pakketten.

Waarom dit goed doel?

Wij kiezen voor dit doel omdat we in onze woonwijk een buurmeisje met een beperking hebben waar we trots op zijn. Fiola Vzw zorgt ervoor dat zoveel mensen die het nodig hebben ondersteuning krijgen. Dit fantastische initiatief mag hierom in de kijker geplaatst worden omdat zij zeer veel betekenen voor volwassenen, kinderen en hun families.

Fiola vzw

Fiola Vzw biedt ambulante ondersteuning aan baby's, kinderen, jongeren en volwassenen met een (vermoeden van) een beperking en hun netwerk in Oost-Vlaanderen.
Fiola vzw heeft de werkwijze en de filosofie van de zes oorspronkelijke diensten begeleid wonen en thuisbegeleiding geïntegreerd. De zes organisaties die de handen in elkaar hebben geslagen, zijn De Kangoeroe, De Tandem, vzw De Dorpel, Het Bint, tWeb en Wunian vzw.

Om de dagelijkse werking te optimaliseren zijn wij aangewezen op bijkomende financiële steun, naast onze subsidiëring, voor de organisatie van jongerenactiviteiten, voor het aankopen van hulpmiddelen voor onze uitleendienst, voor het inzetten op nieuwe projecten, voor didactisch of therapeutisch materiaal...

Bekijk dit goed doel

Video's