De warmste wens for life

Ten voordele van Saying Goodbye

De lokale middenstandsvereniging "Moorsele Onderneemt vzw" biedt pakketjes van 5 wenskaarten aan die je met bijgevoegde stickertjes een persoonlijke toets kan geven.
Deze pakketjes kunnen aangekocht worden bij onze leden, zelfstandigen.
Eén pakket van 5 euro bevat 5 kaarten, 5 enveloppes en een assortiment stickertjes.
De opbrengst gaan integraal naar "Saying Goodbye".

Waarom dit goed doel?

Iedereen kent wel het gevoel iemand plots en onverwacht te verliezen.
Toen wij onlangs in onze eigen gemeente geconfronteerd werden met het plotse overlijden van 2 neefjes op enkele weken tijd van mekaar, beseften we dat dit bijzonder hard moet zijn voor de familie en dichte vrienden.
Een vereniging als Saying Goodbye kan hopelijk bijdragen in het verwerkingsproces en een eerste lichtpunt zijn in deze bijzonder moeilijke periode.

Saying Goodbye

Saying Goodbye wil zich als vereniging inzetten voor kinderen, jongeren en volwassenen die recentelijk of langer geleden geconfronteerd werden met het verlies van een dierbare.
Jaarlijks organiseren we hiervoor allerhande activiteiten waarbij lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten in een open, vriendelijke en ongedwongen sfeer. Dit kan tijdens de ontmoetingsdagen, weekends voor gezinnen, volwassen en jongvolwassen, daguitstappen, educatieve avonden, vormingsdagen, jaarlijkse rouwkampen voor kinderen/ jongeren, enz. Het thema rouw is hierbij steeds aanwezig, doch niet altijd even uitdrukkelijk. Kinderen en jongeren hebben immers ook momenten van sport, spel, recreatie en rust nodig.

Bekijk dit goed doel

Video's