De warmste weken bij ETAP Verlichting !

Ten voordele van Pulderbos-Revalidatiecentrum voor kinderen en jongeren

In de periode van 2 december tot en met 20 december roepen wij iedereen op om zelfgebakken lekkers of verse soep mee te brengen. Dit kan dan voor een gulle gift genuttigd worden ten gunste van ons gekozen goede doel !
Dit is een actie binnen ons bedrijf dus enkel van toepassing voor de medewerkers van ETAP Verlichting.

Waarom dit goed doel?

We hebben dit binnen ons bedrijf als goed doel gekozen omdat het in de buurt is en iedereen kon een stem uitbrengen op een selectie van goede doelen in de regio.

Pulderbos-Revalidatiecentrum voor kinderen en jongeren

In Revalidatiecentrum Pulderbos revalideren kinderen en jongeren tot 21 jaar met een neurologische of pulmonaire problematiek. De revalidatie kan op residentiële basis of op basis van dagrevalidatie. Uitsluitend voor de revaliderende kinderen en jongeren is er een basischool en een secundaire school die zo snel mogelijk starten met het geven van onderwijs.
Limmerik is een respijthuis dat de mogelijkheid biedt aan ouders die dagelijks de zorg van hun fysisch zorgbehoevend kind op zich nemen, even op adem te komen. De zorg voor het kind wordt in Limmerik door een professioneel team op zich genomen zodat ouders op verlof kunnen gaan, wat meer aandacht kunnen besteden aan de andere leden van het gezin, of gewoon even uitrusten.

Bekijk dit goed doel