De Warmste Weeklo

Ten voordele van CAR Klim Op Eeklo

De handelaars van Eeklo slaan de handen in elkaar en willen graag de bestaande lokale dynamiek omarmen. Samen met alle Eeklonaren zoveel mogelijk organisaties en verenigingen maken we er één groot solidariteitsfeest van, met heel veel animatie, muziek en warmte. Wij dagen Eeklo uit om acties op te zetten ten voordele van de Warmste Week. We bundelen onze krachten en gaan ervoor. De Markt wordt van 18 tot 24 december "place to be" met een grote overdekte tent en pop-up-bar, uitgebaat door de handelaars zelf. Daarnaast komen kramen met acties van de verenigingen, een vrij podium met licht- en geluidsvoorzieningen, een groot scherm met de live-uitzending van de Warmste Week en heel wat animo. Naast het epicentrum kunnen overal in de stad initiatieven doorgaan. Volg alles op de voet via social media en website.

Waarom dit goed doel?

Dit aan Eeklo gelinkte goede doel wordt dit jaar extra in de kijker geplaatst door de Eeklonaren zelf. Onder de noemer "De Warmste Weeklo" motiveren we alle Eeklose verenigingen, organisaties, scholen, clubs, muzikanten en vrijwilligers om gezamenlijk acties op touw te zetten en er in de eerste plaats de goede doelen mee te steunen die we net achter onze eigen deur hebben maar misschien nog niet kennen. Voor Eeklo zijn 3 goede doelen erkend: Boezjeern, De Klimop en De Kring. Onder het motto "Eeklo voor Eeklo" hopen we zoveel mogelijk centen op te halen én de mensen te laten buiten komen in een warme sfeer van solidariteit en verdraagzaamheid.

CAR Klim Op Eeklo

Het Centrum voor Ambulante Revalidatie “Klim Op” heeft als doel om peuters, kleuters, kinderen en jongeren met complexe ontwikkelingsmoeilijkheden via multidisciplinaire diagnose en therapie te begeleiden in hun groei naar zelfstandigheid. Onze kinderen hebben de diagnose autisme, ADHD, DCD, NAH, CP of complexe leerstoornissen. Als team bieden we hen gespecialiseerde en kwalitatieve therapie aan op verscheidene ontwikkelingsgebieden. We werken samen met de context (ouders, leerkrachten,…) om de transfer van de vaardigheden naar de thuis- en schoolcontext en de maatschappelijke (re)integratie te bevorderen.

Bekijk dit goed doel