De Warmste Weeklo

Ten voordele van Sportclub Boezjeern

De handelaars van Eeklo slaan de handen in elkaar en willen graag de bestaande lokale dynamiek omarmen. Samen met alle Eeklonaren zoveel mogelijk organisaties en verenigingen maken we er één groot solidariteitsfeest van, met heel veel animatie, muziek en warmte. Wij dagen Eeklo uit om acties op te zetten ten voordele van de Warmste Week. We bundelen onze krachten en gaan ervoor. De Markt wordt van 18 tot 24 december "place to be" met een grote overdekte tent en pop-up-bar, uitgebaat door de handelaars zelf. Daarnaast komen kramen met acties van de verenigingen, een vrij podium met licht- en geluidsvoorzieningen, een groot scherm met de live-uitzending van de Warmste Week en heel wat animo. Naast het epicentrum kunnen overal in de stad initiatieven doorgaan. Volg alles op de voet via social media en website.

Waarom dit goed doel?

Dit aan Eeklo gelinkte goede doel wordt dit jaar extra in de kijker geplaatst door de Eeklonaren zelf. Onder de noemer "De Warmste Weeklo" motiveren we alle Eeklose verenigingen, organisaties, scholen, clubs, muzikanten en vrijwilligers om gezamenlijk acties op touw te zetten en er in de eerste plaats de goede doelen mee te steunen die we net achter onze eigen deur hebben maar misschien nog niet kennen. Voor Eeklo zijn 3 goede doelen erkend: Boezjeern, De Klimop en De Kring. Onder het motto "Eeklo voor Eeklo" hopen we zoveel mogelijk centen op te halen én de mensen te laten buiten komen in een warme sfeer van solidariteit en verdraagzaamheid.

Sportclub Boezjeern

Sportclub Boezjeern wil de toegankelijkheid van sport vergroten.
Boezjeern organiseert zowel actieve sportactiviteiten als rustige bewegingsactiviteiten voor volwassenen. Naast samen bewegen is er ook ruimte voor ontmoeting. Iedereen is welkom en neemt deel naar eigen mogelijkheden.

Wandelen, badminton, tafeltennis, zwemmen, minivoetbal,... het programma heeft steeds heel wat te bieden! Bovendien hoef je als lid niet één sport uit te kiezen maar kan je aan het volledige programma deelnemen. De wekelijkse trainingen en sportbijeenkomsten zijn niet competitief en sportmateriaal is voorzien.

Bekijk dit goed doel