De warmste week van St-Jan

Ten voordele van Cosydogs

Binnen de warmste week van St-Jan worden er tal van leuke activiteiten georganiseerd waar zowel patiënten als personeel kunnen aan deelnemen met als doel onze goede doelen voor de warmste week te steunen. Activiteiten die aan bod komen: volleybalmatch, zumba, warmste zangstonde, café klets, lichtjeswandeling, sfeermarkt, kaarttornooi, bingo, radi-O2 tijdloze 100, ... met als kers op de taart een uitstap naar de warmste week in Kortrijk met de warmste bus om onze cheques te overhandigen!

Waarom dit goed doel?

Patiënten en personeel van PZ ST-Jan Eeklo organiseren samen activiteiten in 'de warmste week van St-Jan' om dit goede doel te steunen. We dragen het doel dat honden inzet als therapeutische kracht een warm hart toe!

Cosydogs

Wij gaan met vrijwilligers en hun hond langs in woonzorgcentra, bij mensen en kinderen met een beperking en/of autisme, scholen in het bijzonder onderwijs,..We doen dit om de therapeutische kracht van de hond over te brengen, om het isolement te doorbreken of om de huiselijke sfeer ter plaatse te bevorderen. Onze vrijwilligers bouwen samen met hun hond een sterke band op met diegene die zij bezoeken door op regelmatige basis langs te gaan, een praatje te maken, een knuffel te geven,...

Bekijk dit goed doel