'De warmste week van St-Jan'

Ten voordele van De Kruiskenshoeve vzw

Binnen PZ St-Jan organiseren we een hele week leuke activiteiten voor patiënten en personeel bv volleybalmatch, zumba, de warmste zangstonde, sfeermarkt, lichtjeswandeling, kaarttornooi, bingo, café klets... Dit alles om de twee goede doelen te steunen die met een warm hart uitgekozen zijn.

Waarom dit goed doel?

Patiënten en personeel van PZ St-Jan in Eeklo organiseren samen activiteiten in 'de warmste week van St-Jan' om dit goede doel te steunen dat jongeren in moeilijkheden opvangt! Het is een regionaal project dat we een warm hart toedragen!

De Kruiskenshoeve vzw

De VZW Kruiskenshoeve is een time-out project voor jongeren (10-18j) die het door omstandigheden moeilijk hebben en, tijdelijk, niet meer in hun voorziening of school kunnen aarden.
Bij ons, op de boerderij,op het platte land van het 'Meetjesland', kunnen die jongeren tot rust te komen. Zij nemen deel aan de activiteiten op de boerderij die zeer seizoen gebonden zijn maar sport(fietsen) hoort er ook bij. In die periode gaan wij met hen op zoek naar positieve ankers zodat ze terug de draad kunnen opnemen in hun dag dagelijks leven.

Bekijk dit goed doel

Video's