De Warmste Week op 't Karmelieten

Ten voordele van Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

online veiling van leerkrachten, vlechten for life, taartenbak, lesmarathon, warmathon, lezen for life, filmavond, workshops, vrijwilligerswerk...

Waarom dit goed doel?

Een leerlinge op onze school werd ernstig ziek. De school leefde een jaar lang met haar en haar familie mee. Gelukkig genas het meisje en konden we dankzij Make a Wish op het einde van vorig schooljaar genieten van een fantastisch feest.

Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen gelooft in de helende kracht van een wens. Daarom vervullen wij hartenwensen van kinderen die vechten tegen een levensbedreigende ziekte om hoop, sterkte en vreugde te brengen.

Wensen worden alleen begrensd door de fantasie van het kind. Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen betaalt alle kosten die aan de wens verbonden zijn. Dit is enkel mogelijk dankzij de inzet van meer dan 100 vrijwilligers (verspreid over Vlaanderen) en dankzij de vele steun via donaties.

Sinds onze oprichting in 1990, vervulden we al meer dan 2700 wensen. Zet jij dit jaar ook een actie voor ons op? Zo kunnen wij samen met jullie nog meer hartenwensen vervullen. Jullie steun heeft een enorme impact!

Bekijk dit goed doel