De Warmste Week op het college

Ten voordele van Natuurpunt

De doelen waarvoor we ons engageren zijn: Natuurpunt, Brotherhood Aarschot en Bourok bo Kadiom. Op die manier verbinden we ons met het milieu, de kansarme jongeren in onze buurt en verder weg rond de evenaar. Elke klas kan daarom met zijn titularissen een project uitwerken. Woensdag 18/12 zal er op de speelplaats bovendien een slotmoment zijn waarbij het uiteindelijke geldbedrag wordt bekendgemaakt en een aantal acties over de graden heen worden georganiseerd.

Waarom dit goed doel?

De doelen waarvoor we ons engageren zijn: Natuurpunt, Brotherhood Aarschot en Bourok bo Kadiom. Op die manier verbinden we ons met het milieu, de kansarme jongeren in onze buurt en verder weg rond de evenaar. Elke klas kan daarom met zijn titularissen een project uitwerken in de periode tot de sperperiode. Woensdag 18/12 zal er op de speelplaats bovendien een slotmoment zijn waarbij het uiteindelijke geldbedrag wordt bekendgemaakt en een aantal acties over de graden heen worden georganiseerd.

Natuurpunt

Natuurpunt is een onafhankelijke organisatie die zich inzet voor natuurbehoud in Vlaanderen. Gesteund door 110.000 leden zetten meer dan 6.000 vrijwilligers zich dagelijks in om bedreigde planten, dieren, biotopen en landschappen te beschermen. Daartoe kopen en beheren we honderden natuurgebieden, brengen we de staat van de natuur in kaart en treden we in dialoog met beleidsmakers. We brengen mensen in contact met de schoonheid en kennis over de natuur via vorming en publieksacties. Jaarlijkse verwelkomen we meer dan 2 miljoen bezoekers in onze natuurgebieden.

Bekijk dit goed doel