De warmste week nodigt jou uit in het ziekenhuis van de toekomst

Ten voordele van DUCHENNE PARENT PROJECT BELGIUM VZW

Wij, studenten aan de UCLL, organiseren in samenwerking met Health House een exclusieve rondleiding in Health House. Onze opbrengsten gaan rechtstreeks naar het goed doel Duchenne Parent Project in kader van De Warsmte Week van Studio Brussel.

Tijdens deze rondleiding maak je kennis met de technologie van de toekomst, voornamelijk deze in de gezondheidszorg! Deze rondleiding staat bol van technologische snufjes om maar een tipje van de sluier te lichten.

Na de rondleiding is er nog een mogelijkheid tot een lekker drankje, hapje en een gezellige babbel!

Heb jij altijd al eens willen weten hoe de technolgie van de toekomst er uit zal zien of wil jij graag een goed doel steunen? Kom dan zeker naar onze rondleiding!!

Waarom dit goed doel?

wij doen een samenwerking met health house, in het bedrijf zijn medewerkers die zeer nauw betrokken zijn met deze projecten

DUCHENNE PARENT PROJECT BELGIUM VZW

Duchenne Parent Project Belgium wil de spierziekte van Duchenne bekend maken bij het publiek en fondsen inzamelen voor het wetenschappelijk onderzoek. Met de fondsen die we onder meer via de acties van Music for Life / De Warmste Week inzamelden steunen we diverse onderzoeksprogramma's aan onderzoekscentra in heel Europa en richtten we ook het onderzoeksfonds "Kan-GO!" (Kinderen en Adolescenten met Neuromusculaire aandoeningen) op aan de KULeuven.
Om onze doelen te bereiken werken we samen met en vinden we inspiratie bij de verschillende Duchenne Parent Projects van over de hele wereld. We zijn lid van de World Duchenne Organisation (WDO).
We zijn eveneens sterk verbonden met LittleO uit het Franstalige landsdeel en met het Duchenne Parent Project in Nederland.
Duchenne Parent Project is ook lid van RaDiOrg (Rare Disease Organisation), de vereniging voor zeldzame ziekten. We werken ook samen met Spierziekten Vlaanderen.

Bekijk dit goed doel