De warmste week: De warmste kringen

Ten voordele van Bednet

Ook dit jaar organiseert OKeR samen met haar 5 kringen de warmste week! Onze 5 hogeschoolkringen organiseren deze week hun facavond ten voordele van Bednet. Ook ’t Archief (onze facbar) doneert heel de week lang 0,50 euro per pintje dat er wordt verkocht.
Gedurende deze week zijn er buiten de fantastische facavonden ook nog verschillende activiteiten ten voordele van Bednet zoals: Quiz, Speeddate, DJ- contest, Ontbijt,...

Waarom dit goed doel?

Wij organiseren de warmste week met DE 5 hogeschoolkringen van Leuven. Bednet kan je met elke opleiding wel linken.

Bednet

Ook als je ziek bent heb je het recht om naar school te gaan en bij je vrienden te zijn. Recht op onderwijs is al sinds 1990 een van de universele kinderrechten. Bednet garandeert het recht op onderwijs voor kinderen die omwille van een medische reden tijdelijk of lange tijd niet naar school kunnen gaan. Zowel vijfjarige kleuters als kinderen uit het lager en secundair onderwijs komen in aanmerking.

Bednet zorgt ervoor dat zieke kinderen de les in hun klas live kunnen volgen, van thuis uit via internet. Zo blijven ze mee met de les en houden ze contact met hun vrienden. Kinderen vergeten even dat ze ziek zijn en kunnen weer deel uitmaken van de klasgroep.

Bekijk hier het filmpje met Linde die een bezoekje brengt aan Bednetter Lola: http://bit.ly/2cHrQRs

www.bednet.be

Bekijk dit goed doel