De Warmste Week by MPL (Manuport Logistics NV)

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

In week 51 zullen verschillende teams instaan voor verkoop van lunches en organiseren van leuke activiteiten binnen ons bedrijf. Tevens zullen we die week een speciale editie Zumba voorzien als ook een kerstmarkt om nooit te vergeten! Dit steeds voor collega's, familie en vrienden.

Waarom dit goed doel?

We steunen dit jaar Kom op Tegen Kanker. Dit doen we als eerbetoon voor Kenneth, onze collega waar we onlangs plots afscheid van hebben moeten nemen. Dit had een grote impact op onze hele groep. Daarom willen we als bedrijf zijn voorbeeld volgen.
Kom op Tegen kanker lag hem nauw aan het hart en hij droeg regelmatig zijn steentje bij aan deze organisatie. We steunen dit doel evenzeer voor alle moedige fighters, overwinnaars en de talrijke vrijwilligers die zich elke dag mobiliseren voor deze organisatie.

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel