DE WARMSTE WEEK @MMI

Ten voordele van Start West-Vlaanderen vzw

We laten onze leerlingen, klassen en personeelsleden brainstormen over een leuk, lekker, creatief, culinair idee om met hun groep te organiseren.
Deze activiteiten worden gebundeld tijdens de week van 12 tot en met 15 november, waar we op onze warme school onze eigen warmste week organiseren.
Op onze warme speelplaats kunnen klassen elke speeltijd iets verkopen in één van onze chalets.

Waarom dit goed doel?

Start-West Vlaanderen (en in het bijzonder vzw ELORA) was een grote steun voor één van onze leerkrachten in de begeleiding van hun kindje die geboren werd met een beperking.

Start West-Vlaanderen vzw

Wij zijn een thuisbegeleidingsdienst voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking die thuis wonen bij hun ouders of familie in West-Vlaanderen. Wij hebben het meest ervaring en deskundigheid in het begeleiden van gezinnen met een kind met een ontwikkelingsvertraging, een verstandelijke beperking of een meervoudige beperking.
We werken in 2 teams: het kinderteam en het jongeren- en volwassenenteam.
Wij komen bij de gezinnen thuis over gans de provincie. Wij kunnen een eind met hen op weg gaan om het leven in gezin zo goed mogelijk verder te laten verlopen. We willen helpen om een zo gunstig mogelijk leefklimaat op te bouwen voor het ganse gezin.

Bekijk dit goed doel