DE WARMSTE WEEK @MMI

Ten voordele van NETWERK PALLIATIEVE ZORG DE MANTEL

We laten onze leerlingen, klassen en personeelsleden brainstormen over een leuk, lekker, creatief, culinair idee om met hun groep te organiseren.
Deze activiteiten worden gebundeld tijdens de week van 12 tot en met 15 november, waar we op onze warme school onze eigen warmste week organiseren.
Op onze warme speelplaats kunnen klassen elke speeltijd iets verkopen in één van onze chalets.

Waarom dit goed doel?

Dit goede doel werd gekozen door een klas uit onze richting 6 verzorging. Ze willen dit netwerk ondersteunen omdat het in hun toekomstig werkgebied ligt en omdat ze dit als klas heel belangrijk vinden om de nodige palliatieve ondersteuning te bieden.

NETWERK PALLIATIEVE ZORG DE MANTEL

Ons team van professionelen en vrijwilligers staan in voor de uitbouw van de palliatieve zorgcultuur in Midden West-Vlaanderen naar alle thuiszorgdiensten, woonzorgcentra, ziekenhuizen, en de palliatieve eenheid.

Tevens begeleidt ons team palliatieve patiënten en hun families die thuis willen blijven tijdens hun ziek zijn en er eventueel ook afscheid nemen van het leven. Samen met de bestaande thuiszorghulpverleners helpen we de zorg coördineren op fysisch, psychisch, sociaal en spiritueel vlak.

Steun ons project: www.eenhartvoordemantel.be

Bekijk dit goed doel