De warmste week @ Ferranti

Ten voordele van Pulderbos-Revalidatiecentrum voor kinderen en jongeren

Croques en desserten verkopen
Quiz
Kerstdrink

Waarom dit goed doel?

De dochter van één van onze collega's heeft vorig jaar een ernstig ongeval gehad met haar paard en is daarna goed geholpen geworden in het revalidatiecentrum in Pulderbos. Daarom steken we hen graag een hart onder de riem door een aantal acties te doen op het bedrijf.

Pulderbos-Revalidatiecentrum voor kinderen en jongeren

In Revalidatiecentrum Pulderbos revalideren kinderen en jongeren tot 21 jaar met een neurologische of pulmonaire problematiek. De revalidatie kan op residentiële basis of op basis van dagrevalidatie. Uitsluitend voor de revaliderende kinderen en jongeren is er een basischool en een secundaire school die zo snel mogelijk starten met het geven van onderwijs.
Limmerik is een respijthuis dat de mogelijkheid biedt aan ouders die dagelijks de zorg van hun fysisch zorgbehoevend kind op zich nemen, even op adem te komen. De zorg voor het kind wordt in Limmerik door een professioneel team op zich genomen zodat ouders op verlof kunnen gaan, wat meer aandacht kunnen besteden aan de andere leden van het gezin, of gewoon even uitrusten.

Bekijk dit goed doel