De Warmste Week: Aruanas op lumiereseries.com

Ten voordele van Greenpeace

Wanneer je de nieuwe Braziliaanse serie Aruanas koopt op www.lumiereseries.com (voor €9,99), gaat de opbrengst integraal naar Greenpeace ter bescherming van het Amazonewoud.

Waarom dit goed doel?

Aruanas is een nieuwe Braziliaanse serie met een uniek uitgangspunt, want o.a. Greenpeace werkte mee aan de productie als consultant, en de producente zette volop in op duurzaamheid en diversiteit. In Aruanas volgen we drie vrouwen die een NGO oprichtten om het Amazonegebied te proberen beschermen. Helaas is de thematiek brandend actueel. Deze fictieserie brengt op een interessante en vernieuwende wijze de uitdagingen waar Brazilië mee worstelt onder de aandacht. Daarom schenken we tijdens De Warmste Week voor elk verkocht exemplaar van de serie op www.lumiereseries.com onze opbrengsten integraal naar Greenpeace Belgium, ter bescherming van het Amazonewoud. Bingen voor het goede doel! #amazoniaislife

Greenpeace

Bedankt om te kiezen voor Greenpeace!
Wij zetten ons elke dag in om vervuiling en ontbossing tegen te gaan, klimaatproblemen op te lossen, de oceanen te beschermen... Kortom, om onze omgeving en de planeet gezonder te maken.
Wij gebruiken creatieve, geweldloze confrontatie om milieuproblemen aan te klagen, ijveren voor duurzame oplossingen en een vreedzame toekomst.
Dit kan alleen dankzij jou en miljoenen mensen, die ons hun steun en stem geven.
Wij aanvaarden immers geen steun van bedrijven, overheden of politieke partijen.
Door een actie te organiseren, help je ons dus enorm vooruit.

Wil je een activiteit organiseren of heb je vragen: Contacteer ons via musicforlife@greenpeace.be
en we helpen je graag verder.

Bekijk dit goed doel