De Warmste Website

Ten voordele van Zorgcirkels Jongdementie

Webhero steunt voor het derde jaar op rij Zorgcirkels Jongdementie! Is het jouw droom als zelfstandige om hoger te scoren in Google? Gedurende twee weken schenken we 10% van onze omzet m.b.t. SEO optimalisaties aan Zorgcirkels Jongdementie. En dat is niet alles... Je krijgt zelf ook 10% korting!

De actie is geldig voor nieuwe én bestaande Webhero klanten en loopt van maandag 9 december 2019 t.e.m. maandag 23 december 2019.

Waarom dit goed doel?

In 2017 verloor één van onze collega's zijn papa aan jongdementie, waardoor we deze organisatie een zeer warm hart toedragen.

Zorgcirkels Jongdementie

Zorgcirkels Jongdementie is een uniek project dat personen met jongdementie en hun omgeving een naadloos traject biedt van thuisbegeleiding tot residentieel wonen. We doen dit via 3 pijlers: ondersteuning, ontmoeting en opleiding . Via zorgbegeleiding aan huis, lotgenotencontacten, buddywerking, ondersteuning van de mantelzorgers, een prikkelend activiteitenaanbod in Hét Ontmoetingshuis en aangepaste zorg-op-maat laten we jonge mensen met dementie genieten van het leven dat voor hen ongewild een hele beproeving is.

Bekijk dit goed doel