De Warmste wc

Ten voordele van STOP DARMKANKER

Voorbijgangers en bezoekers genieten in ons gebouw van een warme wc, een propere plee, prachtige live gezongen kerstliederen en een lekker snoepje. De opbrengst (2 euro per toiletbezoek) gaat integraal naar de vzw Stop Darmkanker. Cera zorgt voor de warmte, het schoonmaakbedrijf Concor voor de netheid. En de wc-bezoekers kunnen nog een leuke foto met de Photoboot maken.

Waarom dit goed doel?

Als coƶperatie geloven we dat we samen sterker staan. Aangezien een collega van ons van zeer dichtbij geconfronteerd wordt met deze ziekte, vonden we het dan ook niet meer dan logisch dat we deze VZW zouden steunen. Aangezien Cera in hartje Leuven gelegen is en er ongetwijfeld pakjesjagers of bezoekers van de Kerstmarkt een warme en propere WC weten te appreciƫren, leek ons de actie "Warmste WC" een evidentie.

STOP DARMKANKER

Informatie en voorlichting zijn cruciaal in de strijd tegen darmkanker. De vzw Stop Darmkanker tracht door acties, campagnes, lezingen, etc., het brede publiek in te lichten over een ziekte waarmee 1 op 20 Vlamingen geconfronteerd wordt. Deze ziekte kan vroegtijdig worden opgespoord door een eenvoudige test van de stoelgang.
Meer acties en meer informatie moeten leiden tot :
- minder sterfte door darmkanker
- minder leed door darmkanker
- minder kosten door darmkanker

Bekijk dit goed doel

Video's