De warmste wandeling

Ten voordele van Berrefonds VZW

We verzamelen familie en vrienden voor een wandeling waar warme verhalen verteld kunnen worden. We sluiten de wandeling af met het warmste café waar we warme dranken verkopen en iets lekkers om te snoepen.

Waarom dit goed doel?

Wij verloren dit jaar zelf een kindje tijdens de zwangerschap. Het koester-koffertje heeft ons heel erg geholpen in deze moeilijke tijd.

Berrefonds VZW

Het Berrefonds is een warme vzw met als centrale missie het ondersteunen van ouders die een kind(je) verliezen. Of het ondenkbare nu gebeurt tijdens de zwangerschap, net na de geboorte of bij een iets ouder kind, het Berrefonds staat altijd klaar met een hartverwarmende Koesterkoffer. Daarin zitten allerlei materialen om tastbare herinneringen te maken en voor altijd ruimte te creëren voor die lieveling in je hart. Voor de allerkleinsten kunnen de ouders ook op maat gemaakte kleedjes en een dekentje kiezen. Een koffertje is niet alleen een manier om (groot)ouders te ondersteunen, maar ook een tool voor vroedvrouwen of verpleegkundigen om het verdriet en afscheid bespreekbaar te maken.

Bekijk dit goed doel