De Warmste Wandeling

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Ducaju organiseert De Warmste Wandeling voor medewerkers, familie en vrienden. De wandeling is toegankelijk voor de hele familie, en we vergeten ook niet de innerlijke mens te sterken met soep of jenever. De opbrengst gaat integraal naar Kom op Tegen Kanker.

Waarom dit goed doel?

De laatste jaren zijn al heel wat medewerkers bij ducaju in hun nabije omgeving geconfronteerd geweest met kanker. Ons goed doel was dus snel gekozen: we willen heel graag ons steentje bijdragen, zodat we samen tegen deze ziekte kunnen vechten.

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel