De Warmste Wandeling

Ten voordele van Apojo Actief

We maken gezamenlijk een wandeling doorheen Langdorp die voor iedereen toegankelijk is dus ook zowel voor jong en oud als voor mensen die minder mobiel zijn. Wie met de rolstoel komt, wordt met veel plezier meegenomen door één van onze vrijwilligers. Een bezemwagen (met plaats om een rolstoel mee te nemen) staat paraat voor zij die het onderweg toch moeilijk zouden krijgen. Doorlopend is er ook een gezellig en verwarmd herfstterras waar er iets gegeten en gedronken kan worden.

Waarom dit goed doel?

In onze kinepraktijk 'Medisch Trainingscentrum Langdorp' worden wij dagelijks geconfronteerd met mensen met een beperking en de grenzen waarop zij botsen in het dagelijks leven. We staan er steeds verbaasd naar te kijken hoe deze mensen, vaak met de glimlach op het gezicht, telkens opnieuw deze grenzen proberen te overwinnen. Apojo Actief biedt mensen met een beperking een zinvolle dagbesteding en laat hen voelen dat ook zij bijzonder en belangrijk zijn. Als kinesitherapeuten proberen we steeds onze patiënten zo actief mogelijk te maken en of te houden. Onze filosofie sluit dus heel nauw aan met de dagelijkse doelstelling van Apojo Actief.

Apojo Actief

APOJO is een voorziening voor volwassen personen met beperkingen. Met onze afdeling Actief proberen wij zinvolle dagbesteding te bieden aan ongeveer 120 cliënten, overdag, 's avonds en in het weekend. Elke cliënt is voor ons bijzonder! We maken er een kunst van om samen met hen hun zelfvertrouwen een boost te geven, keihard te werken met hun talenten en nieuwe talenten te ontdekken. Graag willen we cliënten met wat minder geld ook de mogelijkheid bieden om overal aan deel te nemen.

Bekijk dit goed doel