De warmste wandeling ²

Ten voordele van CARROUSEL

Onze warmste wandeling zal bestaan uit een rolstoel toegankelijke en een niet rolstoel toegankelijke wandeling. Bij elke wandeling hoort een bijpassende fotozoektocht, waarmee een gelukkig iemand in de prijzen kan vallen. In het midden van de wandeling kunnen jullie genieten van een stop waar we verse soep en warme chocolademelk verkopen. We vragen 2€ voorverkoop (af te halen op Bethaniëlei 6) en 3€ aan de kassa. Dit alles gaat door op zaterdag 14 december van 13u tot 17u. Let op! we laten de laatste wandelaars vertrekken om 15u, zodat iedereen tijdig terug is. ZEKER KOMEN!

Waarom dit goed doel?

Een van onze collega's zit binnen deze VZW en we vinden het een ontzettend mooi goed doel om aan bij te dragen. Het is mooi dat zij via sport en vakanties inzetten, om mensen met een beperking fijne momenten te laten meemaken.

CARROUSEL

Vzw Carrousel is opgericht in 1983 en zetelt te Koersel.
Deze vzw verzorgt actieve vakanties voor volwassenen met een mentale en/of motorische beperking aan een democratische prijs.
Vier maal per jaar gaan circa 25 jonge begeleiders op stap met 30 tot 40 personen met een beperking.
De hele werking draait op de vrijwillige inzet van mensen met een hart voor personen met een beperking. Zij organiseren de vakantie, begeleiden, verzorgen en animeren de gasten.
Carrousel organiseert ook sportevenementen want bewegen is ook voor mensen met een handicap belangrijk!
Carrousel heeft geen politieke strekking en is aan geen enkele godsdienstige overtuiging gebonden. www.vzwcarrousel.be of op 0498/28 01 12

Bekijk dit goed doel