De warmste wafeltjes

Ten voordele van Antenne 3000 vzw

Wij verkopen tot 08/11/2019 een heleboel lekkers: vanille wafeltjes, chocolade wafeltjes, een lekkere mix, chocolade truffels en marsepeinen patatjes. Voor meer informatie mogen jullie steeds mailen naar musicforlife@antenne3000.be.

Waarom dit goed doel?

De activiteiten die worden georganiseerd met de centjes de we binnenkrijgen via de Warmste Week zorgen wel degelijk voor een groot verschil voor de kinderen en jongeren en hun omgeving. Wij willen graag meer van dat!

Antenne 3000 vzw

Antenne 3000 vzw is een Centrum Ambulante Revalidatie in Leuven waar we multidisciplinaire begeleiding aanbieden aan kinderen/jongeren met ADHD en/of een Autismespectrumstoornis. Er is zowel ondersteuning voor de kinderen/jongeren als voor hun ouders, broers, zussen, grootouders en de school. Er wordt individueel en in groep gewerkt. Af en toe kriebelt het om het net iets anders te doen en via ervaringsleren (uitstappen voor kinderen/jongeren, broers/zussen-kampen,…) een transfer te maken tussen therapie en het dagelijks leven. Deze activiteiten zorgen voor nog meer groei! We laten onze groepen graag doorgaan in een autisme- en ADHD-vriendelijke omgeving. Voor dit alles hebben we extra middelen nodig en dus jullie hulp!

Bekijk dit goed doel