De Warmste Wafelslag

Ten voordele van MKL: Centrum Herbosch en De Stroming

We proberen zoveel mogelijk dozen chocolade- en vanillewafeltjes te verkopen aan collega's, familie, vrienden, kennissen en sympathisanten. Het hele team helpt mee!

Waarom dit goed doel?

Wij zijn zelf werkzaam in De Stroming en willen onze bewoners een extraatje gunnen. De opbrengsten van onze actie zullen o.a. gebruikt worden om uitstapjes en de jaarlijkse reis mee te financieren.

MKL: Centrum Herbosch en De Stroming

Jongvolwassenen (tussen 16 en 30 jaar) die intensieve revalidatie nodig hebben na een ongeval, een hersenletsel, een operatie, ... kunnen terecht in Centrum Herbosch. Deze afdeling heeft een sterke blik op de toekomst en wil een re-integratie in de maatschappij van deze doelgroep bereiken. Voor sommige patiƫnten blijkt een terugkeer naar de thuissituatie echter niet haalbaar. De Stroming, een voorziening die behoort tot dezelfde koepelorganisatie, biedt een thuis aan 20 personen met een Niet-Aangeboren Hersenletsel (NAH) of andere neurologische aandoening. Een team van zorgverleners ondersteunt hier dagelijks de bewoners in het uitbouwen van een zo zelfstandig mogelijk leven. Beide afdelingen dragen transdisciplinair werken en zorgverlening op maat hoog in het vaandel.

Bekijk dit goed doel