De warmste wafels

Ten voordele van Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

De leerlingen van 6B gaan de warmste wafels bakken om deze te verkopen op de kerstmarkt van VBS De Linde. Deze zal doorgaan op 13 december en zal starten om 15u30.
Wij hopen op een grote opbrengst.

Waarom dit goed doel?

De leerlingen van het 6de leerjaar van VBS De linde hebben gekozen voor dit doel omdat zij het een zeer mooie actie vinden. Het geeft zieke kinderen en jongeren opnieuw hoop.

Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen gelooft in de helende kracht van een wens. Daarom vervullen wij hartenwensen van kinderen die vechten tegen een levensbedreigende ziekte om hoop, sterkte en vreugde te brengen.

Wensen worden alleen begrensd door de fantasie van het kind. Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen betaalt alle kosten die aan de wens verbonden zijn. Dit is enkel mogelijk dankzij de inzet van meer dan 100 vrijwilligers (verspreid over Vlaanderen) en dankzij de vele steun via donaties.

Sinds onze oprichting in 1990, vervulden we al meer dan 2700 wensen. Zet jij dit jaar ook een actie voor ons op? Zo kunnen wij samen met jullie nog meer hartenwensen vervullen. Jullie steun heeft een enorme impact!

Bekijk dit goed doel