De Warmste Wafels

Ten voordele van Kinderfonds De Tondeldoos VZW

Op zaterdag 23 november kan je in de Franz Courtensstraat terecht voor lekkere wafels en warme chocolademelk! De opbrengst gaat integraal naar De Tondeldoos!

Waarom dit goed doel?

De Tondeldoos is een geweldig en nodig initiatief in Dendermonde. Kinderarmoede is nog steeds heel aanwezig in onze maatschappij en organisaties als deze kunnen elke steun gebruiken.

Kinderfonds De Tondeldoos VZW

Het Kinderfonds de Tondeldoos VZW bindt de strijd aan tegen kinderarmoede en de daarmee gepaard gaande achterstand en uitsluiting in Dendermonde. Het ultieme doel is optimale groei- en ontplooiingskansen geven aan kinderen die in armoede leven. Wij werken uitsluitend met vrijwilligers die een deel van hun vrije tijd investeren in tal van activiteiten; uitdelen van voedselpakketten, huisbezoeken, zoeken naar structurele oplossingen voor sociale en financiële problemen, activiteiten met en voor de kinderen,... Hiernaast zamelen wij tweedehands kledij, speelgoed, huisraad en schoolmateriaal in dat wij gratis uitdelen aan onze gezinnen. Wij zijn financieel volledig afhankelijk van giften. Alle giften worden met de grootste dank aanvaard.

Bekijk dit goed doel