De warmste wafelenbak voor Kom Op Tegen Kanker

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Op zaterdag 23 november, bundelen de verschillende Schelse politieke partijen hun krachten om samen wafels te bakken in het kader van de Warmste Week. Kom tussen 14 en 18 uur proeven van onze ovenverse wafels en steun Kom Op Tegen Kanker. Samen maken we van Schelle de lekkerste maar vooral Warmste gemeente!

Waarom dit goed doel?

Spijtig genoeg komt iedereen op een bepaald moment in zijn/haar leven in aanraking met kanker: via kennissen, vrienden, familie, collega's of zelf. Dit geldt ook binnen onze groep vrijwilligers. Daarom werd vrijwel onmiddellijk beslist om de opbrengst van onze actie te schenken aan Kom Op Tegen Kanker.

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel