De warmste wafel.

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Op zondag 22 december gaan we in onze schuur wafels bakken en vrienden, familie en buren kunnen die komen eten. Ondertussen kunnen ze genieten van 2 grote, echte kerstbomen waarin ze ook zelf een eigen rode kerstbal kunnen hangen, van heerlijke kerstliedjes en de geur van verse wafels. We bieden ook zakjes nieuwjaarskoekjes aan om mee te nemen (specialiteit van onze streek) en er zal een doos staan waar mensen nog een centje kunnen instoppen indien ze dat wensen. Het kerstgebeuren begint om 14u en gaat door tot........ om de plaats van het gebeuren makkelijk te vinden en om nog wat mensen te bereiken hebben we 2 grote ‘ vlammen ‘ aan ons huis geplaatst, gemaakt door mijn man en schoonzoon, echte kunstwerkjes.
Ik hoop van harte dat we op maandag 23 december een mooi bedrag kunnen afgeven in Kortrijk. Tot dan.

Waarom dit goed doel?

Omdat ikzelf al twee keer kanker heb gehad en heel wat naasten door de ziekte werden getroffen waarvan er ook al een paar zijn overleden. Ik besef heel goed, zelf wetenschapper zijnde, dat er nog heel veel onderzoek nodig is om die zware ziekte, waar we met zijn allen toch ooit mee geconfronteerd worden, de baas te kunnen. Er zijn natuurlijk nog heel wat goede doelen die moeten gesteund worden maar we moeten een keuze maken. Hartelijk dank en veel succes.

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel