De warmste vuilniszak en de heetste spaghetti

Ten voordele van Belgische Federatie van Voedselbanken voor de strijd tegen honger en voedselverspilling en voor sociale (re)ïntegratie in eigen land

We ruimen de omgeving van onze bedrijfsgebouwen op. Per m³ opgehaald vuil zal Solucious € 50 sponsoren.

Ook de collega's kunnen hun steentje bijdragen door een spaghetti lunch te bestellen voor € 5 per portie. Dit bedrag gaan integraal naar het goede doel. Solucious sponsort de ingrediënten.

Waarom dit goed doel?

Dagelijks worden we bij Solucious geconfronteerd met (bijna) vervallen of beschadigde producten die nog perfect consumeerbaar zijn. Doorheen het jaar steunen we "Moeders voor Moeders" met onze producten. Voor de Warmste Week willen we daarom eens een andere organisatie steunen. Als foodservice bedrijf hebben we een doel gekozen dat aansluit bij onze dagelijkse activiteiten.

Belgische Federatie van Voedselbanken voor de strijd tegen honger en voedselverspilling en voor sociale (re)ïntegratie in eigen land

ONZE BANK BELEGT LIEVER BOTERHAMMEN VOOR EEN ANDER #SOCIALBANK

In 2018 werd 15.351 ton levensmiddelen ingezameld en werd een nutritionele evenwichtige voeding kosteloos aangeboden via 623 lokale aangesloten verenigingen aan 159.081 behoeftigen dankzij meer dan 300 onbezoldigde vrijwilligers. Een steeds stijgende tendens ! Personen met klein pensioen, werklozen en eenoudergezinnen hebben het zeer moeilijk. Bij jongeren wordt de kans maar steeds groter om in armoede te belanden. 1 pers. op 7 en 1 kind op 5 bevinden zich in deze situatie. Onze bedrijfskosten zijn zwaar, uw steun is waardevol.
SAMEN SOLIDARITEIT VOEDEN

Bekijk dit goed doel