De warmste vroedvrouwen in de warmste praktijk (De Geboortepraktijk ism Klooster12)

Ten voordele van La Leche League Belgie-Vlaanderen vzw

Benieuwd hoe Klooster12 en De Geboortepraktijk de handen in elkaar slaan? Dit is je kans! Kom zelf de consultatieruimte bewonderen, snuif de heerlijke sfeer op in de schuur, leer ons en onze diensten (beter) kennen met een heerlijk drankje, verse soep en ander lekkers.
We ontvangen je graag tussen 16u en 20u.
Je hebt die dag ook de kans om oa onze canvas tas aan te kopen én het boek van Josje Huisman "Goed Bevallen". De opbrengst van deze verkoop gaat naar "De Warmste Week".
Bovendien zal Josje rond 19u zelf langskomen om wat te vertellen over haar boek en kan je je boek laten signeren

Waarom dit goed doel?

It takes a village to raise a child!
Een organisatie die moeders samenbrengt, correcte borstvoedingsinformatie biedt, ondersteunt zonder oordelen, volledig draait op vrijwilligers,... Dat is een organisatie die onze steun verdient!

La Leche League Belgie-Vlaanderen vzw

Eerste Hulp bij Borstvoeding!

La Leche League (LLL) geeft in Vlaanderen al meer dan 20 jaar informatie en steun bij vragen omtrent borstvoeding. We helpen per telefoon, mail, via Facebook en workshops. Op verschillende plaatsen in Vlaanderen organiseren we bijeenkomsten voor ouders. Tijdens een bijeenkomst geven we informatie, maar is er ook ruimte om ervaringen te delen.

Tijdens de borstvoeding, kan er behoefte zijn aan informatie en bevestiging. Wij helpen zoeken naar de oplossing die bij ouders en baby past. Specifieke vragen, een probleem of nood aan een luisterend oor: we helpen graag verder!

Onze vrijwilligers worden permanent bijgeschoold en we investeren in publicaties voor ouders en zorgverleners.

Bekijk dit goed doel