De warmste volgblaadjes

Ten voordele van Bednet

In onze computerklas komen er wekelijks mensen bijeen om workshops te volgen rond het gebruik van tablet, smartphone, pc, enz. Indien interesse kunnen ze een volgblaadje kopen om thuis nog wat verder te oefenen. De opbrengst van de volgblaadjes van 2019 gaat integraal naar Bednet.

Waarom dit goed doel?

Omdat dit goede doel het best past bij de werking van onze computerklas. In onze computerklas laten we de cursisten deelnemen aan tal van digitale workshop. Bednet is een voorbeeld van hoe digitale kanalen kunnen bijdragen tot grootste dingen.

Bednet

Ook als je ziek bent heb je het recht om naar school te gaan en bij je vrienden te zijn. Recht op onderwijs is al sinds 1990 een van de universele kinderrechten. Bednet garandeert het recht op onderwijs voor kinderen die omwille van een medische reden tijdelijk of lange tijd niet naar school kunnen gaan. Zowel vijfjarige kleuters als kinderen uit het lager en secundair onderwijs komen in aanmerking.

Bednet zorgt ervoor dat zieke kinderen de les in hun klas live kunnen volgen, van thuis uit via internet. Zo blijven ze mee met de les en houden ze contact met hun vrienden. Kinderen vergeten even dat ze ziek zijn en kunnen weer deel uitmaken van de klasgroep.

Bekijk hier het filmpje met Linde die een bezoekje brengt aan Bednetter Lola: http://bit.ly/2cHrQRs

www.bednet.be

Bekijk dit goed doel